Hypnose event was succes!

Door Karin Elshout -van GaalDr.-Imran-Yousuf-Muhammad

Hypnose is een krachtige en natuurlijke vaardigheid die ons allemaal ter beschikking staat. Het is eenvoudig te leren en te gebruiken om je ware krachten te ontsluiten en voor zelf-ontwikkeling. In deze unieke, diepgaande workshop van 2 dagen leerde ik met hypnose mijn ‘mentale computer’ te herprogrammeren.

Ik dacht altijd dat hypnose niks voor mij was. Ik vond het raar en eng en dacht: “niemand krijgt mij onder hypnose”.  Het tegendeel was waar!

Misvattingen over hypnose

Alle misvattingen over hypnose werden verteld en ik heb kunnen ervaren dat deze misvattingen grote flauwekul zijn!

  • Als je in hypnose bent raak je de controle over jezelf kwijt (nee hoor, ik weet alles nog en heb niks gedaan wat ik niet wilde)
  • Mensen vertellen hun diepste geheimen als je in hypnose zijn (dan zou de recherche geen werk meer hebben)
  • Je kunt mensen alles laten doen als ze in hypnose zijn
  • Mensen komen soms niet meer uit hypnose

Wat is hypnose dan wel?

Hypnose is een status van je brein (Theta) waarin je openstaat voor suggesties. Het is dezelfde status als wanneer je bijna in slaap valt of als je net wakker bent. That’s it. Je gaat als het ware in gesprek met het onbewuste. Je volgt altijd een standaard procedure (3 stappen) voorzien van specifieke taalpatronen en de juiste tonaliteit. Degene die in hypnose is hoort alles en zijn zintuigen werken op volle toeren.

 

Hypnose event was succes!

Dr. Imran Yousuf Muhammad uit Pakistan.

Hij is een innemende man met duidelijk zeer veel ervaring met hypnose en NLP. Hij vertelde op een heldere en duidelijke manier wat hypnose is en we zijn allemaal in hypnose geweest. Hij gaf demo’s en we konden veel oefenen met elkaar. Tijdens de tweede dag gingen we ook aan de slag met zelf-hypnose. Dat vind ik echt super!! Vanaf nu kan ik het onbewuste deel van mijn brein voor mij laten werken zoals ik het dat vertel vanuit mijn bewuste. Dat is gaaf :).

Het was een geslaagd event! Iedereen was enthousiast en tevreden. Met een beetje mazzel komt Dr. Imran volgend jaar 10 dagen trainen bij Kaber.

 

Comments are closed.