Karin in de directie

Door Karin Elshout van Gaaldirectie

Ik had altijd het gevoel dat ik er zo maar een beetje bij hing. Dat deed ik zelf natuurlijk :). Hoewel iedereen om mij heen (inclusief onze cursisten) mij vertelden dat ik heel belangrijk was voor Kaber, geloofde ik dat zelf nog niet. Tijdens de systemische opleiding bij Astrid van Noord: Inzicht in werkdynamieken werd mij duidelijk dat het nu tijd wordt om mijn plek in te nemen en ook de daarbij behorende verantwoordingen aan te gaan. Dat laatste, daar moest ik even over pruttelen (zoals Astrid dat altijd zo mooi zegt)….Inmiddels voel ik in al mijn vezels dat ik mijn plek als mede-oprichter en als directeur van Kaber ten volle ingenomen heb. Dat voelt goed!

Voor Bernard was het nog even wennen, ineens nam zijn vrouw plaats in de directie. Maar als algemeen directeur (DGA) voelt ook hij nu ook dat dit precies is wat Kaber nodig heeft, wat ik nodig heb. Vandaag gaan we met het hele team lekker uit eten en gaan we ‘mijn plek’ uitgebreid vieren!!

1 comment to Karin in de directie