NLP instituten in zwaar weer?

Door Karin Elshout -van GaalNLP instituten in zwaar weer

Het gonst in NLP land. Rumors all over the place. Wat is er gaande? Gaat het minder of zelfs slecht met de NLP opleidingen? Krijgt men de groepen niet vol? Er is van alles aan de hand in de branche. Grote gerenommeerde NLP instituten draaien steeds minder/kleinere groepen per jaar/per keer.

NLP instituten in zwaar weer?

Ik vraag me af hoe dit komt? Want wij (Kaber Groep in Breda) doen goede zaken!

Zou het komen omdat  ‘grote namen’ met pensioen zijn gegaan en nieuwere generatie, nieuwe directies, niet voldoende inspelen op wat de klant wil? Geen idee. Het maakt dat ik in ieder geval heel trots ben op wat wij in amper 5 jaar hebben neergezet. Eind mei start onze 11e NLP Practitioner groep en die zit vol! Er komen zelfs al inschrijvingen binnen voor de groep die in september gaat starten. Ook de NLP Master Practitioner loopt erg goed.

Ik vermoed dat er meerdere redenen zijn waarom Kaber zo succesvol is. Maar om dit nou zelf te schrijven is ook zo wat :) De reviews op de site spreken voor zich…

Een ding wil ik wel kwijt. Mijn mannetje (Bernard Elshout) en Angelique de Graaff zijn twee kei goede NLP trainers. Heerlijk zichzelf en altijd enthousiast en vol plannen en ideeën. Man en vrouw, ‘jong’ en ‘wat ouder’, verschillende leerstijlen….duo training werkt!

Comments are closed.