NLPD

Door Karin Elshout -van Gaal NLPD

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren.

NLPD is de afkorting van Neuro Linguistic Personal Development. PD staat voor persoonlijke ontwikkeling.

NLPD is NLP  in combinatie met andere methodieken zoals de TA (Transactionele Analyse), Systemisch werk (familieopstellingen), Kernkwadranten, de Roos van Leary, RET (rationeel emotieve therapie) en vele andere stromingen. Waarbij NLP de leidraad is en de basis vormt. Dit alles tezamen is voor ons een ideaal pakket om mensen een optimaal groeiproces te bieden. Onze NLP Practioner en NLP Master Practitioner opleidingen zijn doorspekt van deze methodieken omdat persoonlijk ontwikkeling bij ons centraal staat.

Wij hebben ontdekt dat alle psychologische stromingen en bovengenoemde methodieken/gedachtegoed uiteindelijk leiden tot hetzelfde: (weer) één worden met jezelf. Wij zijn goed in het verbinden van gedachtegangen vandaar dat NLPD voor ons een logische stap is gebleken.

Wij zijn nu ruim 5 jaar bezig en hebben langzaam aan de stap gemaakt van NLP naar NLPD. We hebben in de dankafgelopen jaren met een aantal mensen mogen samenwerken en er zijn een hoop mensen op ons pad gekomen waar wij veel van hebben geleerd en wellicht nog veel van mogen leren! Onze dank gaat uit naar Adriana Adriaanse, Angelique de Graaff, Remco Holstege, Bouke de Boer en Dorien Groot, René Kuiper, Fienke Geurdes, Marianne Kroezen, Astrid van Noort en haar team, Richard Spek en Cathelijne Wildervanck, Nathalie van Spall en José van den Diepstraten, Dr. Imran Yousuf Muhammad, Anneke Durlinger, Annemarie Tjerkstra, Anneke de Leeuw, Sabine Leussink, Paul Liekens, Martijn Nass, Alex Vaassen, Berry Koeleman, Tamara Huilmand en Hans Polak, Claudia Kooistra, Johan van Dalen, Jaap Korssmit, Judith Nieuwpoort, Louis Moolenaar, Wilma Vrijhof, Anton Lemans, Hans Dalhuijsen, (voormalig) werknemers/stagiaires, naaste vrienden van Kaber en uiteraard gaat onze dank ook uit naar de waardevolle feedback van onze cursisten/assistenten.

Comments are closed.