Verhuisd

Door Karin Elshout -van Gaal

Kaber is verhuisd van Schapendreef 13 naar Schapendreef 1 in Breda. We hebben nu een pand met meer daglicht en volop mogelijkheden om uit te breiden. Want we willen groeien! De NLP Verhuisddagtrainingen zijn iedere keer in no-time volgeboekt en ook de NLP (Master) Practitioner opleidingen draaien lekker. Dit jaar staan er een aantal nieuwe opleidingen in de agenda dus extra trainingsruimte is nu echt nodig!

Voor jullie beeldvorming:

Er worden 3 á 4 NLP Practitioner opleidingen per jaar gegeven, 2 NLP Master Practitioner opleidingen, in september start de 8 daagse Coaching Skills en tevens beginnen we in september met onze eerste trainersopleiding. Daarnaast is er iedere maand minimaal een NLP dagtraining en starten we 4 keer per jaar een NLP 4 daagse. Dat alleen al in Breda.

Bernard doet nog meer hoor, alleen of samen met andere trainers. Zo geeft hij ieder jaar een aantal lezingen over NLP, gaat hij naar Venetië en verzorgt hij exclusief voor de Verkeersacademie de door bij het Innovam geaccrediteerde 4 daagse NLP voor rij-instructeurs.

Op zaterdag 25 juni kun je terecht op onze jaarlijkse open dag en krijg je antwoord op veel gestelde vragen zoals:

  • Wie zijn de trainers?
  • Hoe ziet de cursuslocatie er uit en voel ik mij thuis bij de stijl en sfeer van Kaber?
  • Hoe worden de opleidingen gegeven?
  • zijn de opleidingen erkend?
  • Wat kan ik ermee?

Comments are closed.