Voordelen NLP bij Kaber

1. Een opleiding die past in je agenda grote zaal

Onze NLP Practitioner opleidingen zijn verdeeld in 5 blokken van 3 á 4  dagen, deze zijn rondom het weekend ingepland zodat hij weinig vrije dagen kost en goed te combineren is met je privéleven/baan. Er is geen verplichte thuisstudie, NLP leren vindt vooral plaats tijdens de opleidingsblokken. Wij willen wel dat je tussen de blokken door oefent met elkaar. Dat kan in overleg met je medecursisten en mag bij Kaber.

2. Effectief en praktisch

De NLP kennis -en technieken wordt op een manier aangeboden waardoor deze na elk blok direct in je dagelijks leven toepasbaar is. Je merkt al vanaf het begin hoe effectief NLP in de praktijk daadwerkelijk is.

3. Erkend certificaat

Het door jou behaalde NLP certificaat is erkend door de belangrijkste NLP vereniging, de Nederlandse vereniging van NLP. Ook staan wij ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

4. Alle kosten inbegrepen

Deelname is inclusief:

  • Een uitgebreide syllabus
  • Iedere dag een uitgebreide lunch
  • Gedurende de gehele dag koffie/thee en water.

5. Ervaren NLP trainers

Elke NLP training wordt gegeven door een erkende NLP trainer en een co-trainer en er zijn altijd 1 of meerdere assistenten aanwezig.  Zij staan klaar om jou te begeleiden en zijn zeer ervaren op het gebied van NLP en Systemisch werken.

6. Persoonlijke interactie

Voor ons is een persoonlijke band en interactie met elke cursist belangrijk. Tijdens en rondom de blokken zijn de trainers en de assistenten aanwezig om je vragen te beantwoorden, om je persoonlijk te begeleiden in je groeiproces en om gewoon even mee te praten. Wij leren je graag persoonlijk kennen en nemen na afloop van de trainingsdagen altijd de tijd voor jou! Uiteraard geheel in Kaberstijl, voorzien van hapje en drankje.

7. Extra individuele begeleiding

De Ka van Kaber is Karin Elshout :-) Zij is psychosociaal -en systemisch therapeut (en uiteraard ook uitgebreid in NLP geschoold), is vaak bij Kaber te vinden en kent alle cursisten. Zij is een luisterend oor en haar therapeutische kennis komt goed van pas. Zie hier voor meer info m.b.t. speciaal cursistentarief.

8. Eigen opleidingslocatie

Wij hebben een eigen locatie. Geen onpersoonlijk zaaltje in een buurthuis,  of conferentiezaal in een of ander hotel. Nee, een pand waar de Kabersfeer hangt! Waar genoeg ruimte is om in groepjes te oefenen en waar je jezelf al snel thuis zult voelen. Ons kent ons… Bovendien is het parkeren gratis!

Voordelen NLP bij Kaber

Ieder jaar een open dag en iedere eerste woensdag van de maand een informatieavond.

Ook dit jaar is er weer een open dag. Open dag zaterdag 5 september. Je kunt dan kennis maken met de trainers, er zijn leuke workshops en je kunt de sfeer proeven!

Op de informatie avonden kun je kennismaken met NLP en de trainer en krijg je alvast een portie NLP mee:)

 

Comments are closed.